Doi bărbați reținuți în Florești, în urma unui scandal. Unul dintre ei deținea un pistol - FOTO


Doi bărbați au fost reținuți luni seara în Florești, în urma unui scandal ce a avut loc pe strada Eroilor. 

Polițiștii au găsit un pistol cu gaze asupra unui bărbat

Luni seară, în jurul orei 21:40 a izbucnit un conflict pe strada Eroilor, din comuna Florești. Doi tineri au venit pe strada Eroilor, unde au intrat în conflict cu unul dintre locatarii unui bloc. Cei doi se cunoșteau și între ei ar fi fost câteva neînțelegeri. Când conflictul a degenerat, s-a ajuns la țipete și bruscări.

Locatarii din blocul de vizavi au sunat la poliție, după ce au observat că tânărul ce păzea mașina deținea un pistol. Astfel, două mașini de poliție au apărut la scurt timp la fața locului și cei doi tineri au fost percheziționați și reținuți.

În urma percheziției mașinii, reporterul Știri de Cluj aflat la fața locului a observat o armă și o bâtă de baseball. La final, mașina a fost dusă la secție, împreună cu cei doi bărbați.

Cei doi au fost amendați

În jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați pentru a interveni ca urmare a unei stări conflictuale, dintre două persoane care se aflau în zona străzii Eroilor, din localitatea Florești.

După sosirea polițiștilor, conflictul spontan a fost aplanat, față de persoanele implicate fiind luate măsurile legale. Doi bărbați în vârstă de 24 de ani au fost sancționați contravențional în temeiul Legii 61/1991, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în cadrul activităților derulate de polițiști la fața locului, în interiorul autoturismului unuia dintre bărbați a fost identificat un pistol cu gaze.

Au fost efectuate cercetări pentru stabilirea aspectelor referitoare la legalitatea deținerii armei, cel în cauză fiind deținătorul legal, având dreptul de port armă.

De asemenea, verificările la fața locului au stabilit faptul că până la momentul aplanării stării conflictuale, pistolul cu gaze nu a fost utilizat și nu au fost făcute mențiuni sau amenințări referitoare la deținerea acestuia”, a declarat IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook