Care sunt cele mai singuratice zodii. Aceste zodii nu au nevoie de compania nimănui


Care sunt cele mai singuratice zodii. Indiferent dacă sunteți complet pasionați de astrologie sau nu știți nimic despre subiect, probabil că știți că planetele au un anumit efect asupra personalității voastre. Există o mulțime de factori care contribuie la faptul că cineva este introvertit sau extrovertit. De fapt, există unele semne zodiacale care sunt mai susceptibile de a fi introvertite decât altele. 

Care sunt cele mai singuratice zodii

Din punct de vedere astrologic, există multe lucruri care pot contribui la faptul că cineva este extrovertit sau introvertit - inclusiv plasarea zodiei lor sub influența lui Mercur, planeta comunicării, a ascendentului, care guvernează modul în care intrăm în contact cu alte persoane, și legătura cu zodiile învecinate.

Nu toată lumea este în întregime extrovertită sau introvertită - majoritatea oamenilor sunt undeva la mijloc. 

Cele mai singuratice zodii - Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este o zodie de Pământ care se mișcă într-un ritm lent, dar constant. Nativilor le place să-și ia timpul și să mediteze asupra deciziilor lor înainte de a avansa, așa că tind să fie mai introvertiți. Fiind una dintre zodiile guvernate de planeta senzuală Venus, Taurul apreciază, de asemenea, confortul și luxul - așa că răsfățatul și îngrijirea de sine îi energizează mult mai mult decât socializarea.

Cele mai singuratice zodii - Rac (21 iunie - 22 iulie)

Zodie de Apă, Racul este reprezentat de simbolul crabului, ceea ce înseamnă că își protejează întotdeauna inima sensibilă cu cochilia lor exterioară - făcându-i introverți natural, care sunt perfect fericiți să stea în confortul propriei case. Racii sunt mari ascultători și absorb energia din jurul lor. Ei se bucură să-și proceseze în liniște propriile sentimente și să reflecteze asupra trecutului.

Cele mai singuratice zodii - Fecioara (23 aug. - 22 sept.)

Fecioarele sunt orientate spre rutină, motiv pentru care apreciază foarte mult timpul petrecut în singurătate. Nativii sunt de obicei introvertiți. Ei tind să observe și rareori se exprimă public, așa că se bucură liniștiți să acorde atenție detaliilor. Acest semn este guvernat de planeta comunicării Mercur, dar fecioarele preferă să mediteze mult până când spun la ce se gândesc.

Cele mai singuratice zodii - Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiind un semn de Apă, Scorpionii sunt cei mai introvertiți din zodiac. Nu este vorba de faptul că nu preferă socializarea, ci mai degrabă de faptul că sunt în mod natural mult mai distanți și trebuie să îi câștigi încrederea până când se vor deschide și vor își arăta punctele sensibile. Se simt perfect departe de lumina reflectoarelor și funcționează foarte bine pe cont propriu.

Cele mai singuratice zodii - Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt ultra pragmatici și orientați spre obiective. Ei tind să prefere să lucreze solo mai degrabă decât să colaboreze cu ceilalți - ceea ce îi pune pe partea introvertită a spectrului. Capricornilor se încred în sine și le place să facă lucrurile în felul lor. Le place să se conecteze cu oameni apropiați, dar, de obicei, se descurcă mai bine în spațiul public, dacă le este respectat și timpul personal.

Cele mai singuratice zodii - Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt sensibilii zodiacului și adoră să se scufunde în lumea lor privată, cu emoțiile și fanteziile lor. Acestea fiind spuse, sunt mult mai înclinați să fie introvertiți. Fiind unul dintre cele mai creative, sensibile și spirituale semne ale zodiacului, Peștii se mulțumesc perfect să petreacă timp solo, să se piardă într-o visare fantastică și să exploreze tărâmul imaginației lor.

Comentarii Facebook