Marti 25 Iunie

Prințișorul Clujului s-a logodit în SECRET, departe de țară - FOTO cu logodnica

 

Unul dintre ”prințișorii” Clujului, bogat și misterios, s-a logodit în Egipt cu o tânără de o frumusețe răpitoare.

 

Molhem Bashar, 23 de ani, moștenitorul imperiului pe care familia lui îl are la Cluj, s-a logodit în Cairo cu o tânără din Siria. Petrecerea de logodnă a fost ținută secret, foarte puțini apropiați din România fiind invitați. ”Au fost cei din familie, atât din România, cât și din Siria. S-au reușit la Cairo și acolo au sărăbătorit fericitul eveniment”, ne-a spus un apropiat al familiei. 

 

Bashar urmează să revină în România la finele lunii august și o va aduce și pe viitoarea lui soție. 

 

Tânărul sirian conduce la Cluj-Napoca lanțul de restaurante fast-food Rosa, conduce un Mercedes și deține o locuință în Arad, estimată la 80.000 de euro, lucru puțin ciudat, deoarece familia Molhem are reședința în Cluj-Napoca. 

 

EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO

 

Bashar Mohlem a fost implicat într-o relație cu ”năbădăi” cu fiica milionarului de la Vitacom, Aviva Vita. Cei doi s-au despărțit anul trecut, Aviva fiind plecată la studii, la Londra.

 

Bashar provine dintr-o familie controversată, dar foarte influentă în județ, ținând, în trecut, primele pagini ale ziarelor cu mai multe afaceri. Aceștia fiind importanți dezvoltatori imobiliari începând de la boom-ul imobiliar din 2008. Familia deține importante spații comerciale închiriate la bănci în centrul Clujului, terenuri în zone importante, diferite restaurante, iar surse apropiate susțin că familia deține un imperiu imobiliar, estimat la câteva milioane de euro, în țara de origine, Siria. 

 

Într-un top realizat în trecut, familia Molhem este a doua cea mai bogata familie de arabi din Cluj, deținând o avere de câteva milioane de euro. Aceștia refuză vehement orice apariție, care i-ar putea scoate în fața lumii.

 

 

 

Comentarii Facebook