Nu a fost servit la Kaufland pentru că era român: De ce să învăț ungurește în România? VIDEO

 

Ca urmare a materialului publicat, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări și solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează:

 

Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente și politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat.  

 

Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații”, au precizat, sec, cei de la Kaufland.

 

-------------------
Vlogger clujean ”Milițianul” a avut parte de un nou incident controversat, în timp ce se afla în Odorheiul Secuiesc.

Am o cunoștință care mi-a spus că dacă ajung în Odorheiul Secuiesc și vreu să cer ceva în limba română la Kaufland, la mici, nu te servește, așa că vreau să fac un test, să văd cât e adevăr și cât e legendă”, își începe vloggerul relatarea.

Acesta merge la standul de mici de la Kaufland și îi cere vânzătoarei, în limba română, o porție de mici. Aceasta ia banii, îi înjură, după spusele sale, în maghiară, apoi continuă să tasteze pe casa de marcat. După câteva minute în care vloggerul încearcă să îi convingă pe alți oameni de la coadă să îi traducă ce a spus vânzătoarea, aceasta îi dă banii înapoi și refuză să îl mai servească.

La un moment dat apare un bărbat, care se recomandă a fi tatăl vânzătoarei, îl ”mustrează” pe autorul filmării că vorbește în română.

Este fiica mea și nu știe românește. Nicio problemă, dar măcar dumneavoastră să știți ungurește, că sunteți aici la Odorheiul Secuiesc”, îi spune bărbatul, vizibil iritat, vloggerului Militianul.


Comentarii Facebook