Bombardierii Clujului și-au luat ȚEAPĂ cu petrecerea primăverii. Au plătit și au pierdut avansul - EXCLUSIV


Petrecerea primăverii pentru bombardierii Clujului trebuia să aibă loc în perioada 5 - 7 martie tocmai la Sibiu. 

Once Upon A Time 2.0 debutează cu un eveniment privat, cu circuit închis, de neuitat! Vino să petreci timp de 48 de ore pe muzica celor care respiră asta în fiecare zi!  Aducem împreună 9 DJ care-ți promit un weekend de neuitat și un 10 de poveste: nimeni altul decât Adrian Eftimie! 

INVITAȚIE Full Access Pass: 200,- RON

INVITAȚIE SILVER: 300,- RON (include Full Access Pass, Acces Backstage și Bar Backstage) 

INVITAȚIE GOLD: 1500,- RON (include 2x invitații full access, 1x cameră double, mic dejun, acces backstage, bar exclusiv backstage)

INVITAȚIE VIP: 2000,- RON (include 2x invitații, 1x cameră double cu jacuzzi și spumant,  mic dejun, acces backstage, bar exclusiv backstage)

INVITAȚIILE SILVER,  GOLD și VIP sunt în număr limitat!

Ce-ți mai oferim:

- Welcome drink,

- Pază pe două schimburi pentru a putea petrece în liniște.

- Locație inedită și sigură. 

Vrei să-ți odihnești picioarele, să ai un pic de intimitate sau să îți depozitezi lucrurile personale? Perfect! Îți punem la dispoziție camere de cazare cu confort sporit, cu baie proprie. TOATE CAMERELE AU INCLUS MICUL DEJUN.

”Ăla cu locația mă sunat la 9  dimineața și a zis ca o fost pe la el poliția și că nu ne mai da nici locația nici avansul deja dat”, anunță organizatorii.

Organizatorii au ales Sibiul, unde incidența este de 1,84 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.

Problema mare este că cineva s-a ”spart”, iar cel cu locația refuză să meargă mai departe cu înțelegerea. ”Poliția l-a călcat pe proprietarul hotelului și a locației și ăla a sunat la 8.00 să îmi spună că a fost pe la el poliția și nu ne mai dă hotelul și clubul pentru petrekere. Nu ne mai dă nici avansul dat”, a spus unul dintre organizatori.

Cei doi clujeni care au pus la cale petrecerea primăverii trebuie acum să facă rost de bani pentru a returna sumele încasate.


8FD24D36-28D4-406D-97AE-2360D594146F.jpeg479A8F5D-8E29-49B3-953F-A9A062372B79.jpeg

Dacă ați surprins un eveniment care poate deveni o știre, ne puteți scrie pe Facebook, Whatsapp (0722804093) sau pe email (office@stiridecluj.com).

Comentarii Facebook