Anunțul lui Klaus Iohannis despre sărbătorile de iarnă: Nu cred că vor fi ca în alți ani


Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, că până în acest moment nu s-a luat în discuţie decretarea stării de urgenţă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Totuși, acesta a precizat că anul acesta „ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului”, adică sărbătoare „în şi cu familia”.

Întrebat în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni dacă ia în calcul să decreteze stare de urgenţă în perioada sărbătorilor de iarnă, Iohannis a răspuns: „Nu am luat în discuţie, nu s-a discutat un astfel de demers. Măsurile luate, restricţiile în vigoare sunt cele pe care le cunoaştem. (...) Nu cred că sărbătorile de iarnă vor fi în acest an ca în alţi ani. Se va putea călători în mai puţine locuri, vor fi restricţii şi cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului - este sărbătoare în şi cu familia”, scrie Digi 24.

Klaus Iohannis a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, că în acest moment nu se impune o nouă carantină totală, așa cum a fost în primăvară. 

Comentarii Facebook