Paradă comună a universităților din Cluj! Studenții au deschis ZILELE CLUJULUI - FOTO

 

ZILELE CLUJULUI: Prima festivitate comună de absolvire a studenților de la universitățile clujene a avut loc vineri, 22 mai, la debutul Zilelor Clujului. 

 

Pentru prima dată în istorie, avem la Cluj-Napoca o festivitate comună a universităților clujene, la încheierea anului universitar. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este un precedent care, sunt convins, va fi urmat și în anii care vor veni, pentru a demonstra încă o dată forța universitară a orașului nostru”, a afirmat primarul Emil Boc.

 

Festivitatea a fost organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca alături de universități și a avut loc la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în prezența rectorilor și studenților de la Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, Usamv Cluj-Napoca, Academia de Muzica Gheorghe Dima și Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

 

Studenții dau suflet, dinamism și optimism acestui oraș, ceea ce a fost reflectat și în cadrul Paradei universităților, care a urmat festivității de absolvire. 

 

Universitățile sunt brandul de necontestat al orașului nostru iar municipalitatea va fi întotdeauna un partener al universităților clujene, al mediului studențesc”, a mai spus primarul.

 

Tinerii au pornit de la Sala Polivalentă, în marș, spre Piața Unirii.

Comentarii Facebook