UNTOLD Festival a avut parte de un debut INCENDIAR: Veți intra în istorie!


Joi a fost prima zi a festivalului UNTOLD, ce se desfășoară la Cluj timp de 4 zile, în perioada 30 iulie-2 august, acesta fiind primul festival major din România.

Atmosfera a fost una electrizantă, iar de buna dispoziție s-au ocupat unii dintre cei mai buni artiști din zona EDM, precum Fedde Le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike și legendarul ATB.

Primii care au urcat pe scena principală, amplasată pe Cluj Arena, au fost cei de la Șuie Paparude, urmați apoi de Tom Odell. Organizatorii au avut neplăcerea de a se confrunta și cu anulaea unuia dintre concerte pe ultima sută de metri, cea a lui Duck Dumont, însă petrecăreții au trecut peste această mică neplăcere.

De la ora 22.15 a urcat pe scenă primul headliner din line-up-ul impresionant pregătit pentru UNTOLD, celebrul DJ olandez Fedde Le Grand. Acesta a oferit petrecăreților de pe stadion un show de neuitat, cu muzică bună, efecte pirotehnice și jocuri de lumini. Artistul nu a ratat ocazia de a le mulțumi românilor și a postat pe contul său de Instagram o imagine cu mulțimea în extaz.

De la ora 23.45 pe scenă au urcat unii dintre cei mai apreciați artiști din zona muzicii electronice la ora actuală, duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike, care au făcut un spectacol demn de cele mai mari festivaluri din lume. Like Mike chiar a comparat atmosfera de pe Cluj Arena cu cea de la Tomorrowland.

Cei doi și-au arătat aprecierea față de fanii români, iar către finalul spectacolului aceștia s-au urcat pe pupitru, ținând în mână steagul României. Like Mike și-a făcut și o poză cu mulțimea, pentru a o posta pe Facebook.

Dimitri Vegas & Like Mike le-au făcut și o surpriză petrecăreților, aceștia punând cea mai nouă piesă a lor, în colaborare cu artistul R&B, Ne-Yo, ”Higher Place”.

Al treilea headliner de pe scena principală din prima zi a festivalului a fost legendarul DJ german ATB, care a cucerit topurile muzicii electronice încă de la sfârșitul anilor '90, iar participanții s-au îngrămădit să intre pe stadion pentru a-l asculta.

Show-ul de pe URSUS UNTOLD ARENA a fost încheiat de către Lost Frequencies, însă petrecerea o ia de la capăt și astăzi.

Prima zi de festival a fost o reușită, fără incidente majore, cu toate că au existat mici probleme de organizare, inevitabile, ținând cont că este abia prima ediție UNTOLD.

Gazda festivalului, rapperul și producătorul Fatman Scoop a precizat, încă de inainte să înceapă festivalul, că UNTOLD Festival va fi un eveniment de proporții grandioase, ce va pune Clujul pe harta speectacolelor de acest fel.

Acesta este primul eveniment de această magnitudine din această țară minunată, România. Nu s-a mai văzut așa ceva până acum. Veți face parte din istorie!”, le-a transmis Fatman Scoop românilor, îndemnându-i să vină la festival.

Cea de-a doua zi a UNTOLD va avea un line-ul la fel de impresionat pe scena principală, unde vor urca artițști precum Gentleman, VCAZZETTE, AVICII și AaronChupa.

FOTO: Instagram @feddelegrand



Comentarii Facebook