Boc a venit cu toată familia la concertul lui Avicii: E unul dintre favoriții pe care îi am la suflet FOTO



Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost prezent aseară la UNTOLD Festival, pentru a-l asculta pe Avicii, iar acesta a venit cu întreaga familie.

Boc a precizat că a venit și în prima zi și va fi prezent în fiecare seară, însă artistul său favorit este DJ-ul suedez.

Am încredere că generația aceasta care ne va pensiona pe noi este o generație de oameni responsabili. Sunt niște copii minunați și mă bucur să văd tinerii europeni, că și tinerii din România sunt tineri europeni. Au niște valori în care cred, sunt absolut civilizați, se bucură de fiecare moment și muzica, pe care și eu o încerc să o înțeleg, este o muzică a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoriții pe care și eu îi am la suflet. Am venit și aseara și voi veni în fiecare seară, dar în special pentru Avicii, pentru că fiicele mele mi l-au băgat în cap încă de acum 2 ani”, a declarat Emil Boc.

Edilul șef i-a lăudat pe festivalieri pentru comportamentul civilizat de care dau dovadă și pentru energia nesecată.

Mă bucur să văd atâtea fețe de tineri atît de optimiste, de dezinvolte, de creative, dar cu foarte mult bun simț și cu o altă perspectivă de viață. E o generație total diferită de ceea ce am fost noi”, a mai declarat Boc.

Comentarii Facebook