Trucuri care te ajută să ARZI repede mai multe calorii

 

Specialiştii susţin că există câteva mici trucuri care te ajută să slabeşti rapid şi eficient.

1. Consumă ceai verde - Ceaiul verde reduce pofta de mâncare. Conţine cafeină, un suprimant natural ce impulsionează metabolismul şi de asemenea conţine substanţe ce calmează şi relaxează, aşadar nu vei rămâne cu agitaţia sau durerea de cap pe care cafeina o produce în general.
 
O singură cană de ceai verde este necesară pentru a introduce în corp antioxidanţi sănătoşi ce ajută la eliminarea grăsimilor.
 
2. Bea cafea - Cu o oră înaintea unui antrenament poţi să bei o cafea. Conform cercetărilor, cei care consumă cafea înaintea unui antrenament rezistă pentru o perioadă mai lungă de timp la antrenamente şi fac faţă solicitării corporale cu brio!
 
3. Foloseşte un supliment natural cu extract de ardei iute - O capsulă luată înaintea unui antrenament fizic măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mâncare resimţită după orele de exerciţii. Ardeiul iute ajută la pierderea în greutate prin creşterea metabolismului. Efectul yo-yo nu apare, deoarece nu este necesară schimbarea regimului alimentar sau a stilului de viaţă pentru ca tabletele să fie eficiente.

Vezi mai multe detalii AICI.

Comentarii Facebook