Trei locuri pe podium la Beach Volley pentru Universitatea Cluj

 

Campionatul National Seniori de Beach Volley de la Mamaia, desfășurat în perioada 20-22 iulie, a adus în contul Clubului Sportiv Universitatea 3 locuri pe podium, atât la fete, cât și la băieți.

 

Perechea formata din Sikos Petra și Podina Angelica (foto), ambele reprezentand CSU, a obținut locul trei. La masculin, echipa formată din Todoran Daniel reprezentând CSU și Emil Lung legitimat la Oradea a ocupat locul doi pe podium, urmată de echipa formată din Ghimeș Doru și Ghimeș Cosmin, ambii reprezentând CSU, pe locul trei.

 

Sunt foarte fericit pentru rezultatul obtinut. Doresc să-i mulțumesc colegului de echipa Emil Lung cu care am colaborat foarte bine în teren și Clubului Sportiv Universitatea pentru tot sprijinul acordat pentru participarea la acest turneu”, a declarat Dan Todoran.

 

Împreună cu Petra formăm o echipă luptătoare și ne completăm una pe cealaltă așa cum trebuie în acest sport. Țin să o felicit atât pe ea cât și pe celelalte jucătoare ale Universității care au avut rezultate foarte bune la acest turneu. Nu în ultumul rând multumim clubului Universitatea care ne-a sprijinit să ajungem la acest turneu”, a spus Podină Angelica. 

Comentarii Facebook