Testamentul lui Adrian Năstase va fi citit de fiul lui, Andrei Năstase


Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, a spus că va citi vineri, 22 iunie, un testament lăsat de tală lui.

"Voi citi, de ziua tatălui meu (n.red. 22 iunie), la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul. ”Un fel de testament public”. Doresc să mi se alăture toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi...", a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Andrian Năstase s-a împușcat în locuința personala, de pe strada Zambaccian, dar tentativa de suicid a eșuat, fiind oprit la timp de polițiștii care se pregăteau să îl ducă în arest.

Năstase a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Trofeul calității”. El a fost internat la Spitalul Floreasca, având o rană împușcată în zona gâtului.

 

De ce avea Năstase un fular la gât, după ce s-a împușcat

Comentarii Facebook