Un cunoscut om de televiziune, posibilul candidat PSD pentru primăria Florești, a fost invitat la emisiunea Stiri de Cluj LIVE


PSD Cluj a anunțat, joi, că are trei posibili candidați pentru primăria Comunei Florești, doi dintre ei fiind membri de partid, iar celălalt un independent.

Astfel, social-democrații pot merge pe mâna uneia dintre cele două propuneri din cadrul partidului, Ionuț Moldovan sau Cezar Sănduleanu, ori să susțină un candidat independent, pe omul de televiziune Dinu Criste.

Am avut mai multe discuții cu societatea civilă și suntem în faza în care avem trei potențiali candidați pentru primăria comunei Florești. Avem doi candidați din cadrul PSD, domnul Ionuț Moldovan, care este un tânăr om de afaceri și membru PSD la nivelul organizației Florești și domnul Cezar Sănduleanu, care este inginer economist la o firmă privată și face parte din echipa noastră de la PSD Florești. De asemenea avem varianta, pentru că v-am spus că am avut multe discuții în zona societății civile din Florești, în care susținem un candidat independent pentru primăria Florești (n.red. Dinu Criste)”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușanu.

Dinu Criste este un cunoscut jurnalist și realizator tv, care este, totodată, și preot ortodox. Acesta a declarat că indiferent de alegerea PSD el va candida pentru funcția de primar al celei mai mari comune din țară.

Prezența mea aici nu este cea a unui om căruia PSD i-a propus să candideze la primărie ”undercover”. Ideea de a candida este o idee a mea și candidez orice decizie ia PSD. Candidatura mea va rămâne o candidatură chiar de independent, indiferent că voi fi susținut de un partid sau o alianță de partide politice. Drept urmare, nu am niciun motiv să mă înscriu într-un partid politic, însă ceea ce cred că nu există la modul real în acest moment în societatea românească este îndrăzneala. Această îndrăzneală vine și din partea unui om care, asemenea vouă, a stat și a lătrat la partide politice ani la rând, având așteptări mai mari sau mai mici, așteptări care au fost dinamitate în cele mai dese rânduri. Tot dinamitate sunt și așteptările mele ca și locuitor al comunei Florești, pentru că după trei mandate direcția a rămas, din nefericire, aceeași. O direcție a iluziei din patru în patru ani și o fructificare a iluziei în administrația locală”, a declarat Dinu Criste.

 

Dinu Criste este invitat in aceasta seara la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de la ora 19.00, moderata de Delia Carbune. Daca aveti intrebari pentru invitat , va rugam sa le adresati la rubrica de comentarii acestei stiri. 


Comentarii Facebook