Copii talentanți și profesori dedicați, invitați la Știri de Cluj LIVE, joi seara, ora 19.00

 

Doi copii talentați, pasionați de muzică și teatru, dar și un profesor care susține fenomenul artistic, sunt invitați la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Iulia Sorlea (locul 1 la Categoria Gimnaziu- solisti vocali) și Katya (marele premiu- Trofeul Festivalului International School Idol)au fost vedetele unui show de talente muzicale ce a fost găzduit zilele trecute de Transylvania College, ambele fiind premiate pentru talentul lor. A fost vorba despre un concurs dedicat elevilor, la care au participat 70 tineri de toate vârstele din Cluj și din întreaga țară. 

 

Sufletul concursului a fost profesoara de muzică Anamaria Eli, cea care a gândit acest proiect acum 6 ani, și care acum a văzut cu ochii ei cum School Idol a devenit o competiție națională.

 

Moderatorul emisiunii va discuta cu invitații despre pasiunea lor, despre greutăți, dar și despre concursul pe care l-au câștigat. 

 

Emisiunea va începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită în corpul acestei știri. Dacă aveți întrebări pentru invitați, le puteți adresa la rubrica de comentarii. 


Employee Engagement

Comentarii Facebook