Walter: Nu mai calc niciodata la Cluj! Apostu mi-a promis sprijin, dar el e dupa gratii acum


Patronul U Cluj, Florian Walter, a declarat intr-un interviu ca nu mai calca niciodata pe la Cluj, unde a fost tratat ca un "mitic", iar "miticii nu au voie sa creasca in Transilvania".

Walter a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca la Petrolul Ploiesti nu va fi actionar. "Am acolo un prieten de 17 ani, care m-a intrebat daca il ajut. I-am raspuns da, la aceeasi intrebare de acum 4 ani, inainte de a veni la Cluj, cand am refuzat. Acolo avem radacini cu familia, aici la Cluj, pe nimeni. Nicio ruda, prieten etc, decat pe suporteri. De la U vor pleca aproximativ 15-20 de jucatori, inca nu e stabilita lista, pentru ca la Ploiesti nu este inca antrenor si trebuie sa decidem impreuna. Vor fi si tineri care vor pleca de la U, pentru ca am investit mult in ei. Dar, la Cluj, chiar daca il voi sprijini in continuare pe Claudiu Niculescu sa aiba o echipa tanara si sa nu retrogradeze, eu nu mai calc in viata mea. E o decizie perfecta a lui Claudiu de a ramane la Cluj, e cu sufletul acolo si nu poate uita ca fanii il iubesc. Vor fi jucatori de 17-18 ani, va fi ca Ajax pe vremuri. Dar, repet, nu mai calc la Cluj", a decparat Walter.

El a spus ca in cei trei ani petrecuti la Cluj a investiti 17 milioane de euro, dar a fost tratat urat de toata lumea. "In 3 ani de cand am venit la Cluj, nu m-a invitat nimeni la un gulas, la o ciorba de fasole, ceapa si o palinca. Sa stam la o masa si sa vorbim. Nu m-a felicitat nimeni de ziua mea de nastere, de Craciun, de Florii, de orice ar fi vrut. E clar ca nu esti dorit. Munca depusa acolo mi-a facut placere, iar banii dati s-au dus pe Somes. Clujul nu-si poate permite doua echipe si aici ma refer si la autoritatile locale, dar si la sponsori. in Cluj nu este iubit sportul si nu ma refer doar la U, ci si la CFR. Nu stiu cat de mult este iubita cultura in Cluj din acest punct de vedere, ca nu am studiat. Am fost tot timpul considerat si tratat ca un mitic, iar miticul nu are voie sa creasca in Transilvania, nu-i asa?

Cred ca se bucura toti acum ca pleaca un mitic ca mine. Am pus suflet, am incercat totul si nu am cerut pentru mine nimic, decat pentru echipa. Au fost niste promisiuni pentru echipa din partea lui Sorin Apostu, dar el este dupa gratii acum, ce sa mai vorbim? De ce sa mai stau eu intr-un oras ca asta? Cu oameni care se bucura doar la gandul ca au conturi pe nu stiu unde, dar nu ajuta cu nimic? Oamenii daruiesc, nu trebuie sa fie asa. O apa plata n-am primit pentru echipa sau nu mai zic la actiunile organizate pentru copii sau batrani. Sa vina sa spuna, uite, o apa sau o ciocolata din partea noastra. Nimeni, nimic, niciodata! Toate le aduceam de la Bucuresti, pentru copiii si batranii din Cluj", a mai adaugat Florian Walter.

Citeste tot interviul AICI.

 

MARS PENTRU U CLUJ, in 7 iunie! RJ: "Walter e un om fara coloana vertebrala! L-a speriat Paszkany!" EXCLUSIV

Comentarii Facebook