Vasile Miriuță, noul antrenor al CFR Cluj: ”Voi sta mult și bine la CFR”. În ce condiții va pleca singur de la echipă?

 

Vasile Miriuță a spus că sezonul viitor va lua campionatul cu CFR Cluj.

 

M-a onorat această propunere. Este o provocare pentru mine, pe care nu puteam s-o refuz. Mi s-a oferit un contract foarte bun, cred că pot face performanță la CFR”, a spus Miriuță.

 

El nu crede că va avea soarta predecesorilor lui, ”executați” de Arpad Paszkany. ”Fără a fi considerat lipsit de modestie, vă spun că voi sta mult și bine la CFR Cluj. Obiectivul imediat este acela de a aduna cât mai multe puncte până la vară, după care în sezonul viitor am promis, fără să mi se spună, că vom câștiga campionatul. Dacă nu se va întâmpla asta, atunci voi pleca, nu trebuie să mă dea nimeni afară, deoarece pentru mine locul doi sau trei nu există”, a mai spus Miriuță la Digi Sport.

 

Vasile Miriuță a pus pe listă câțiva jucători pe care ar vrea să îi aducă la CFR Cluj, între ei fiind și Monroy, elevul său de la Ceahlăul.

 

Am vorbit deja și despre perioada de pregătire, despre jucători. Pentru că știu foarte bine lotul CFR-ului le-am spus celor din conducere că am nevoie de doi-trei jucători pe niște posturi pe care le consider deficitare. Este adevărat, unul dintre ei este Monroy, care va veni cu mine. Mi l-aș fi dorit și pe Marc, un alt fotbalist foarte bun, dar nu se poate concretiza acest transfer, deocamdată”, a mai spus antrenorul.

 

Miriuță crede că experiența acumulată până acum îl va ajuta. ”Cei patru ani pe care i-am petrecut în Germania, la Energie Cottbus, unde am antrenat de la copii și juniori până la echipa de tineret și a doua, mi-au prins foarte bine. Și cele șase luni petrecute la Ceahlăul au contat, dar experiența din Germania a fost decisivă.Zilele trecute, am mai primit o ofertă, din Ungaria, de la Gyor, locul trei în campionat, dar nu se punea problema să o accept”, a mai afirmat antrenorul.

Comentarii Facebook