Universitatea rămâne la Cluj. Numele societății nu se schimbă

 

Primăria Cluj-Napoca a fost informată de conducerea U Cluj că a fost anulată Adunarea Generală în care ar fi urmat să se discute schimbarea numelui societății comerciale care administrează echipa de fotbal.

 

Astfel, ideea modificării numelui din FC Universitatea Cluj în FC Universitatea SA a căzut, informează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, acționari la echipa de fotbal. 

 

Oficialii U Cluj susțin că ideea lor a fost interpretată greșit. ”Societatea comercială va continua sub acelaşi nume, aşa cum noi am dorit încă de la bun început. Cei de la FRF ne-au anunţat, iniţial, că nu putem schimba sediul social dacă menţinem particula Cluj în denumire. Asta se vede şi în cronologia actelor trimise. Mai exact, noi am depus o cerere exclusiv pentru schimbarea sediului social, pe data de 12 iunie, iar abia pe 30, văzând că nu primim nici un răspuns, am trimis şi documentele de modificare a numelui societăţii. Azi totul s-a clarificat şi sper să nu mai existe interpretări. Vom trimite o scrisoare către acţionari pentru revocarea Adunării Generale în care trebuia să se discute schimbarea denumirii”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al Universităţii Cluj.

 

Membrii Comitetului Executiv şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal au înţeles că în spatele solicitării noastre de a schimba sediul social stau strict motivele juridice şi nicidecum vreo intenţie de a muta echipa. Nu s-a pus niciodată această problemă şi nici nu va încăpea vreo discuţie în acest sens. FC Univesitatea e Cluj, asta o ştim cu toţii. Împreună, noi cei care suntem vremelnici aici, la „U”, şi fanii, care vor exista întotdeauna lângă echipă, vrem să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a creşte acest brand. Îi aşteptăm pe fani alături de noi în bătăliile din noul sezon, pentru că în această primăvară am demostrat că împreună putem fi de neoprit”, a spus şi Vlad Munteanu, administratorul social al clubului.

Comentarii Facebook