Una dintre legendele Universității Cluj se întoarce la echipă. Vezi ce post va ocupa



Căpitanul uneia dintre cele mai bune generații de fotbaliști de la Universitatea Cluj a decis să se întoarcă la echipă, după o absență de 10 ani.

După ce a stat pe banca tehnică a unor echipe celebre precum Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar sau Wisla Cracovia, Cristi Pojar să își încheie cariera de antrenor și să vină la departamentul, proaspăt înființat, de scouting al lui ”U”.

După perioada Dinamo Moscova m-am hotărât să renunţ la antrenorat. Nu ştiu încă dacă e o decizie definitivă, dar cu siguranţă e una valabilă pentru o lungă perioadă de vreme. De mulţi ani am fost pasionat de acest domeniu, al scouting-ului, unul puţin dezvoltat în România. Ocazia de a lucra la Universitatea Cluj, tocmai în acest domeniu, este perfectă pentru mine. În scurt timp o să avem o echipă de scouteri şi ne vom apuca de treabă. Sunt exact zece ani de când am părăsit Universitatea şi mă bucur mult că m-am întors acum.”, a spus Pojar pentru site-ul oficial al echipei.

Vlad Munteanu, preşedintele clubului, a explicat direcţia pe care se va orienta nou-înfiinţatul departament.

Aşa cum se întâmplă la toate cluburile importante ale Europei, Universitatea va avea un sector dedicat scoutingului. Cristi Pojar şi echipa se vor ocupa de studiul unei arii mari de jucători. Începând cu tinerii jucători împrumutaţi la diferite echipe de Liga a II-a, continuând cu tinere talente care apar în permanenţă, dar care nu sunt observate la timp, şi până la jucători care pot fi interesanţi pentru un transfer la Universitatea Cluj. Practic, totul s-a potrivit la ţanc: noi căutam un om pentru acest departament, iar Cristi, în discuţiile pe care le-am purtat în urmă cu mai multe luni, îmi mărturisea că doreşte să lucreze în acest domeniu. Timingul a fost perfect”, a explicat Vlad Munteanu.

Comentarii Facebook