Miercuri 24 Aprilie

UEFA: FRF a mutat meciul România - Muntenegru pe stadionul lui Paszkany / UPDATE: FRF a revenit asupra deciziei

 

UPDATE

 

FRF a revenit asupra deciziei, după cum rezultă dintrăun comunicat oficial, iar meciul se va juca pe Cluj Arena.

 

Până la urmă România - Muntenegru se va juca pe Cluj Arena. De ce a fost abandonat stadionul din Gruia

 

-------------------

FRF a solicitat mutarea meciului România - Muntenegru pe stadionul din Gruia, deținut de Arpad Paszkany.

 

UEFA a confirmat că meciul România - Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, din 2018, se va disputa pe stadionul CFR Cluj.

 

Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul România - Muntenegru să aibă loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, se arată în răspunsul UEFA la solicitarea MEDIAFAX.

 

Decizia este una luată de oficialii români, pentru că inspectorul UEFA a considerat că stadionul Cluj Arena ar fi bun pentru meciul oficial din 4 septembrie. FRF îi va plăti lui Paszkany 7.000 de euro pentru închirierea stadionului.

 

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Rațiu, a postat în cursul zilei de joi, 25 august, o fotografie în care se vede că gazonul de pe Cluj Arena este foarte bun. 

 

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că ”din punctul nostru de vedere, nu există niciun motiv pentru ca partida dintre România şi Muntenegru să nu se joace pe Cluj Arena. Aşteptăm raportul UEFA, dar suntem convinşi că va fi unul favorabil. În urma informaţiilor apărute astăzi în mass media şi a deciziei luate de FRF, de a sista vânzarea biletelor, dăm încă o dată asigurări că specialiştii de la Cluj Arena vor aduce, până la ora meciului, gazonul la standardele solicitate de către UEFA”.

 

Comentarii Facebook