U Mobitelco, victorie in a doua partida din semifinale

Clujenii au castigat cu in fata echipei Gaz Metan Medias cu 78-72, victoria fiind dedicata jucatorului Paul Chetreanu, cu ocazia zilei sale de nastere.

 

Studentii au inceput bine partida, luand un avans de aproximativ 10 puncte pe care l-au pastrat pana la pauza (36-22). Desi debutul bun ne-ar fi dus cu gandul la o victorie lejera, nu a fost cazul, mediesenii reusind sa se mentina in joc, iar in sfertul al treilea chiar sa egaleze.

 

Totusi, experienta echipei lui Marcel Tenter si-a spus cuvantul, cateva cosuri de trei puncte ale lui Silvasan si precizia la aruncarile libere a lui Krstanovic facand diferenta in favoarea clujenilor.

 

Ca si la meciul de ieri, pe care l-a castigat, formatia din Medias a aratat din nou ca are un lot extins de valoare, rezervele fiind la acelasi nivel cu titularii. Clujenii au rulat aceeasi echipa de baza Krstanovic - Dykes- Silvasan - Cuic - Thomson - Chetreanu

 

Cei mai buni marcatori au fost pentru "U" Silvasan (20 de puncte), Dykes (18 puncte) si Krstanovic (15 puncte). De la Medias s-au remarcat Nicoara (23 de puncte), Ivanovic (14 puncte) si Howell (12 puncte).  

 

Urmeaza doua partide la Medias, iar daca U va reusi o victorie pe terenul adversarilor, meciul decisiv va avea loc la Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook