U Mobitelco, victorie împotriva Gaz Metan Mediaș. Pintea l-a învins pe Țenter



U Mobitelco a reușit să obțină victoria cu Gaz Metan Mediaș sâmbătă seara, cu scorul de 90-81.

Marcatorii lui ”U” au fost Silvasan 19 (4 rec., 5 pase), Hargrove 16 (2 rec., 3 p.d.), Sparks 15 (2 rec., 4 int., 2 capace), Kuburovic 15 (7 rec.), Cuic 12 (5 rec., 8 p.d., 2 capace), Lalovic 6 (2 rec., 1 p.d.), Baciu 4 (3 rec.), Medvedj 3 (2 rec., 4 p.d.).

"Un meci pentru care ne-am pregatit foarte bine. Din fericire pentru noi, am iesit invingatori. Din pacate, anul trecut am avut doar infrangeri cu Mediasul, ceea ce putea fi psihic de partea lor, insa am pregatit foarte bine meciul, ne-am antrenat bine si cred ca ne-am si daruit mai mult si lucrul asta face diferenta intr-un meci de acest gen. Cand a fost cazul am stat calm, ne-am implicat toti jucatorii si stiam ca facand asta va iesi bine. Ne-am linistit pentru seara asta, insa de maine ne gandim la meciul cu Pitestiul, seria continua, vom avea doar meciuri grele pana la finalul turului", a declarat Mihai Silvasan.

"Ambele echipe sunt diferite fata de sezonul trecut. Mediasul trece printr-o pasa mai proasta, chiar daca a castigat meciul din Ucraina, insa noi am avut un joc foarte bun si in interior, si afara, baietii si-au facut treaba chiar surprizator de bine, as spune. Se vede si pe tabela de marcaj. Nu cred ca intre noi si Marcel Tenter poate fi vorba de vreun orgoliu, oamenii cu orgolii sunt oameni fara caracter. Suntem profesionisti, suntem ok in afara terenului si ne facem treaba in timpul meciurilor", a spus și Paul Chetreanu.

Meciul este unul special, deoarece antrenorul adversarilor este Marcel Țenter, omul care a adus ultimul titlu al celor de ma U Mobitelco, alături de Dorin Pintea.

"Infrangerea de astazi este cauzata de multiplele greseli individuale pe care le facem, prea simple si la acest nivel nu este permis asa ceva. Echipele bune te penalizeaza, noi am fost penalizati in primele doua sferturi, Clujul a marcat 50 de puncte, ceea ce e foarte mult, nu este normal. Am incercat sa revenim mereu, cred ca am avut posibilitatea sa castigam acest meci, insa ne-a tradat apararea. Este ciudat sa joc impotriva lui Bobo (Pintea - n.r.), am lucrat foarte mult timp impreuna, suntem foarte buni prieteni, insa aceasta este viata, suntem profesionisti si trebuie sa ne facem treaba", a declarat Marcel Țenter.

Comentarii Facebook