U Mobitelco BT Cluj invită copii și elevi la fiecare meci jucat acasă. Află cum poți te poți înscrie în program

 

U Mobitelco BT Cluj invită și în acest sezon, la meciurile pe teren propriu, câte un grup de copii și elevi de la școlile sau asociațiile din județul Cluj sau din împrejurimi. 

 

Acțiunea face parte din programul ”Ne pasa” care are ca scop popularizarea și educarea prin sport, îndrumarea copiilor și tinerilor spre baschet precum și organizarea de evenimente și acțiuni de responsabilitate socială.

 

De asemenea, la fiecare partidă un invitat care va face angajarea de la începutul meciului. La meciul cu Dinamo angajarea va fi făcuta de unul dintre cei mai fideli suporteri ai echipei, Sorin Bărăian.

 

Clubul "U" Mobitelco îi va avea la invitați speciali la meciul cu Dinamo pe copii de la Asociația Autism ”Transilvania”.

 

Asociația ”Autism Transilvania” este o organizație nonguvernamentală, înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Este o societate fără scop patrimonial și are ca obiective sprijinirea persoanelor cu afecțiuni din spectrul autist, precum și a familiilor si aparținătorilor acestora. 

 

Meciul U Mobitelco BT Cluj - Dinamo București, din prima etapa a Ligii Naționale, ediția 2012 - 2013 va avea loc duminică, 7 octombrie, de la ora 19.00 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Profesorii, insoțitorii sau președinții de asociații sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa ionela.haba@u-mobitelco.ro și, în limita posibilităților vom face programări pentru fiecare meci de pe teren propriu al echipei.

Comentarii Facebook