Miercuri 24 Aprilie

U Mobitelco a cedat in fata BC Mures in meciul al treilea din play-off

Muresenii au castigat cu 75-71. Scorul general este 2-1 pentru Universitatea, maine are loc meciul al patrulea la Targu Mures.

 

Clujenii au avut o evolutie destul de buna in prima parte a partidei, dar in ultimul sfert muresenii au reusit sa revina si sa castige la limita o partida cu un final incendiar.

 

La sfarsitul partidei managerul Mircea Cristescu a declarat: "S-a vazut ca am venit sa castigam, o buna parte din meci, mai ales primele doua reprize jocul a mers foarte bine. In sfertul trei, am avut raportul faulturilor 7-1, nu ne-am mai putut apara cum trebuie, muresenii au aruncat mai liberi si s-au apropiat incet. Au castigat pana la urma, un meci pe care trebuia sa-l castigam noi si sa ne facem viata mai usoara".

 

 

Cei mai buni marcatori ai celor doua echipe au fost :

 

BC Mures - Peciukas 23 puncte, Cooley 18 si 10 pase decisive, Pociukonis 13, Masiulis 11 si 7 rec, Tomic 4 si 5 rec, Jakab 4. 

"U" Mobitelco Cluj -  Cuic 18 puncte, 13 rec si 7 pase, Krstanovic 14 si 10 rec, Medvedj 10, Lapuste 10 si 4 rec, Dykes 9 si 4 rec, Silvasan 8 si 7 rec, Thomson 2 si 5 rec.

 

Meciul al patrulea va avea loc maine la Targu Mures, iar daca Universitatea nu va reusi victoria decisiva in aceasta partida, duelul final se va da la Cluj sambata, 24 Aprilie.

 

Comentarii Facebook