U Mobitelco a adus un american de 2,11 m. VEZI tot lotul pentru sezonul 2014 - 2015

 

U Mobitelco a transferat și un american înalt de 2,11 metri, care a mai jucat în Spania, Grecia și Quatar.

 

Noile achiziții ale echipei sunt Michael Southall, Zoran Cvjetkovic si Sean Barnette, care se alatura romanilor Andrei Mandache si Tudor Jucan.

 

Michael Southall este american, joaca pe postul de pivot, are 2.11 m si 32 de ani. A jucat in cariera la echipele All Sadd (Quatar), Kazma (Kuweit), BBC Nyon (Elvetia), Melilla (Spania), Breogan (Spania), Olimpiada (Grecia).

 

Zoran Cvjetkovic are dulba cetatenie, croata si franceza, este fundas, are 1.90 m si 24 de ani. A mai jucat la echipele Concordia Chiajna (1 luna), Zrinjski (Bosnia), precum si la campioana Austriei, Oberwart.

 

Sean Barnette revine la Cluj dupa ce sezonul trecut a jucat in Bulgaria, la Rilski.

 

Lotul pentru sezonul 2014-2015 este : Mihai Silvasan, Catalin Baciu, Andrei Mandache, Tudor Jucan, Branko Cuic, Miljan Medvedj, Boris Lalovic, Darius Hargrove, Michael Southall, Zoran Cvjetkovic, Sean Barnette, Mario Lazar, Mirel Dragoste, Kuti Nandor, Gheorghe Dragos, Wilhelm Brosser.

 

Tinand cont ca in acest an suntem angrenati in lupta pe trei fronturi si facand o recapitulare a sezonului trecut, am decis, impreuna cu stafful tehnic si conducerea clubului, sa intarim lotul, dar in acelasi timp sa si mentinem structura de baza. Am incercat sa ne intarim cu jucatori romani, pentru ca din sezonul viiitor va fi obligatoriu un roman in teren, am incercat si sa ii mentinem pe cei pe care ii avem. I-am adus pe Mandache si Jucan. Jucan revine la cluj, el este clujean. Mandache este un jucator foarte valoros, component al nationalei. Avem pe langa Silvasan si Baciu, inca doi jucatori romani de valoare, de nationala. Pe langa aceasta, am mentinut jucatorii straini Medvedj, Cuic, Hargrove, Lalovic. In locul lui Kuburovic si Sparks i-am adus pe Sean Barnette, vechea noastra cunostinta, un jucator pe acelasi calapod cu Ivan Kuburovic, dar cu mai multa experienta si forta. Am reusit sa luam inca un pivot, Michael Southall, un jucator cu experienta. Avand in vededere ca suntem angrenati in trei competitii, am decis sa luam inca un jucator, al saptelea strain. Este vorba de Zoran Cvjetkovic, este un jucator mai tanar, de 24 ani. A fost pentru scurt timp la Chiajna. Am decis sa il aducem la noi si sa incercam sa il punem in valoare. Avem ceilati jucatori tineri in lot, Mirel Dragoste, Mario Lazar, care au fost componetii lotului national U20, Kuti Nador, Dragos Gheorghe, Brosser, de la U18. Acesta va fi lotul cu care vom incepe noul campionat”, a declarat Dorin Pintea, antrenorul U Mobitelco BT Cluj.

 

Comentarii Facebook