U Cluj s-a calificat in semifinale ! "U" - BC Mures 85-58

Zoran Krstanovic a jucat din nou magistral, confirmand ca merita distinctia primita recent - cel mai bun jucator din campionatul de baschet al Romaniei. In semifinale U va juca cu Elba Timisoara.

 

Echipa condusa de Marcel Tenter a dominat clar partida, conducand mai tot timpul la o diferenta de 20 de puncte.

 

Apararea agresiva a fost din nou punctul forte al clujenilor, care nu le-au lasat adversarilor multe sanse de a inscrie.

 

In atac, Krstanovic a facut tot ce se putea face, a marcat din actiune, din aruncari libere, cosuri de 3 puncte, a recuperat multe aruncari ratate si nu in ultimul rand a provocat multe greseli personale in tabara adversa.

 

Universitatea a jucat in echipa de baza cu Cuic, Silvasan, Krstanovic, Medvedj, Thomson, pe langa care au mai intrat Dykes, Lapuste si Chetreanu.

 

Sala Sporturilor "Horia Demian" a fost din nou arhiplina, miile de spectatori incurajand frenetic echipa favorita pe toata durata meciului. Cosurile lui Krstanovic si slam-dunk-urile lui Dykes si Thomson au aruncat in aer un public extraordinar care a incurajat in picioare echipa in majoritatea timpului.

 

 

Dupa meci, antrenorul Marcel Tenter a declarat: "Baietii si-au facut foarte bine treaba, ii felicit pentru meciul din aceasta seara. Mai avem insa mult de lucru ca sa ajungem acolo unde ne dorim. Greul abia acum incepe. Vreau sa le multumesc special fanilor nostri, pentru sprijin, au fost senzationali. Ii asteptam la o noua runda de meciuri, miercuri si joi, cu Timisoara, in semifinale".

 

Iata si marcatorii:

"U" Mobitelco Cluj - Krstanovic 36 puncte si 11 recuperari, Dykes 15, Cuic 12, 6 recuperari si 4 pase decisive, Silvasan 11 si 5 pase, Medvedj 6 si 5 recuperari, Thomson 3 si 9 recuperari, Lapuste 2.

BC Mures - Peciukas 15 puncte, Pociukonis 14, Masiulis 12 si 9 recuperari, Tomic 7, Jakab 4, Vlaicu 4, Pora 2.

 

Comentarii Facebook