”U” Cluj renunță la trei jucători, dar aduc mai mulți juniori la echipa mare: ”Avem nevoie de întăriri”


Universitatea Cluj s-a reunit vineri, iar administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, i-a prezentat pe noii jucători ai ”șepcilor roșii” în cadrul unei conferințe de presă.

Munteanu a mai precizat și că echipa a renunțat la trei jucători: Habib Balde, Emil Rilke si Iulian Dedu.

Imi doresc sa intram in noul an prezentandu-va pe cei doi jucatori noi, Karim Boutadjine si Ronald Gercaliu. Va anunt ca 3 jucatori nu vor mai face parte din planurile noastre, este vorba despre Habib Balde, Emil Rilke si Iulian Dedu. Nu vor merge in cantonament cu echipa si se vor antrena separat. In momentul de fata incercam sa stabilim lotul pentru Turcia. Suntem in discutie cu anumiti jucatori, dar momentan nu pot decat sa va prezint pe cei doi, care au semnat ieri.

Karim cunoaste campionatul romanesc si este un jucator care vrea sa demonstreze ca are valoare. Sper sa ne ajutam reciproc. Prin celalalt transfer, am incercat sa acoperim postul de fundas stanga. Ronald este un jucator pe care il cunosc personal si vreau sa ii multumesc ca a acceptat oferta noastra. Sper sa fie jucatorul de care avem nevoie.

Vreau ca pana pe data de 17 ianuarie sa avem si celelalte partide amicale stabilite, pentru a doua parte a stagiului de pregatire din Antalya", a declarat Vlad Munteanu.

Tehnicianul Mihai Teja, prezent și el la conferință, a precizat că echipa are nevoie de întăriri, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ, motiv pentru care a introdus în lot și patru juniori.

"Din lotul care pleaca in Antalya fac parte 22 de jucatori de camp si 3 portari. Patru juniori se vor prezenta la echipa mare. Avem nevoie de intariri din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ, in locul celor care pleaca, trebuie sa vina cineva", au fost cuvintele tehnicianului nostru, Teja.

Comentarii Facebook