U Cluj primește o veste bună. De ce rămâne echipa pe Cluj Arena

 

U Cluj va rămâne pe Cluj Arena chiar dacă va evolua în Liga a doua. 

 

Administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, s-a înțeles cu directorul Cluj Arena, iar stadionul va încasa banii din vânzarea biletelor. Astfel că echipa nu va plăti chirie, dar va juca tot pe stadionul emblematic al Ardealului.

 

Am avut o întâlnire cu doamna administrator Marieta Anastasescu în care dânsa ne-a propus să preluăm sistemul de ticketing, ceea ce ar însemna ca noi, Cluj Arena, să vindem biletele la meciurile din Liga a doua. Cluj Arena este de acord; i-am spus că la precedenta negociere, când echipa evolua în prima ligă nu am fost de acord pentru că fostul preşedinte a solicitat acordarea a 2.000 de invitaţii pe meci. Eu spun că şansele sunt foarte mari ca U Cluj să joace şi în Liga a doua pe Cluj Arena”, a declarat Radu Raţiu, directorul Cluj Arena.

 

Costurile de închiriere a stadionului ar fi de 7.500 de euro, dar U Cluj nu dispunea de acești bani. Adrministratorul judiciar a dispus renunțarea la aceste costuri, astfel că U Cluj ar fi riscat să nu mai joace pe Cluj Arena.

 

Noua soluție este salvatoare pentru blazonul echipei, dar și pentru cei de la Cluj Arena, care nu ar mai fi avut nicio competiție pe stadion.

Comentarii Facebook