U Cluj poate fi înscrisă în campionat. S-au semnat toate actele pentru noul club

 

Primarul Emil Boc a semnat vineri, 12 august, Contractul de Licenta Exclusiva a Marcii "Universitatea Cluj 1919" cu Asociatia Club Sportiv de Fotbal "Alb-Negru" al Studentilor Clujeni.

 

Semnarea Contractului de Licenta Exclusiva a Marcii "Universitatea Cluj 1919" permite inscrierea echipei "Universitatea Cluj" in campionat si reprezinta o noua etapa in CONTINUITATEA echipei de fotbal "U" Cluj.

 

Multumesc tuturor celor care, prin sprijinul lor direct si indirect, au contribuit la acest demers in interes Comunitar. 

 

Multumiri speciale RECTORILOR Universitatilor clujene, doamnei Marieta Anastasescu (pentru acceptul de incetare amiabila a vechiului contract de Marca), consilierilor locali, galeriei "U", domnului Radu Constantea si colegilor din Primaria Cluj-Napoca pentru implicarea speciala in acest Proiect.

 

Acest Proiect este si trebuie sa ramana un Proiect al Comunitatii Clujene! Haide "U"!”, a precizat Emil Boc.

 

Consiliul Local Cluj-Napoca a decis joi să retrasă dreptul de folosință al brandului și palmaresului U Cluj de către firma deținută de Florian Walter. Această se îndreaptă vertiginos spre faliment și nu mai poate asigura veniturile pentru funcționarea U Cluj.

 

U Cluj a fost salvată de la dispariție

Comentarii Facebook