U Cluj joacă finala campionatului feminin de baschet în Sala Sporturilor ”Horia Demian”

 

Universitatea Cluj va discuta miercuri, 26 aprilie, meciul trei din finala Ligii Naționale de baschet feminin împotriva celor de la ACS Sepsi SIC, pe teren propriu. 

 

Au trecut 14 ani de când clujenii nu au mai avut șansa să fie martori la o nouă finală a campionatului feminin din sportul cu mingea la coș.

 

Ultima oară când Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit o partidă din finala întrecerii interne a fost în 2003, atunci când ”studentele” au întâlnit formația din Târgoviște, cea care avea să își adjudece trofeul. Un amănunt interesant este acela că pe banca tehnică a trupei din Dâmbovița se afla atunci Dragan Petricevic, actualul antrenor al echipei noastre.

 

Tehnicianul bosniac are acum ocazia de a cuceri un nou titlu, de această dată din postura de antrenor principal al echipei Clubului Sportiv Universitatea. Formația de baschet feminin a revenit în elită în această stagiune și va juca cu trofeul Ligii Naționale pe masă.

 

U Cluj îi așteaptă pe suporteri în număr mare la Sala Sporturilor ”Horia Demian” la cele două meciuri susținute de clujence în fața grupării din Sfântu Gheorghe! 

 

Partidele de miercuri și joi vor lua startul la ora 19:00.

 

Foto: Ștefan Martinescu

Comentarii Facebook