U Cluj este alungată de pe Cluj Arena. Sunt trei echipe care au contract pentru a juca pe ”bijuteria” Clujului

 

După trei ani și jumătate, Universitatea Cluj este alungată de pe Cluj Arena, stadion care a fost ”branduit” în culorile Universității.

 

U Cluj nu mai are contract cu SC Cluj Arena SA, și va trebui să joace pe Clujana în viitoarea stagiune, cel mai probabil în Liga a doua. 

 

Echipa are datorii către Cluj Arena, iar societatea nu a mai vrut să prelungească înţelegerea, anunţă stiridesport.ro.

 

Chiar dacă U Cluj s-ar salva de la retrogradare, formaţia ar rămâne fără un stadion pentru dosarul de licenţiere pentru sezonul viitor. De altfel, în momentul în care a depus dosarul de licenţiere, "U" avea de plătit chiria pe 5 meciuri pentru Cluj Arena. Între timp a fost plătită o treime din acea sumă, insuficient pentru ca administratorii bazei să ia în calcul prelungirea contractului. Probabil nici oficialii studenţilor nu au dorit să se implice în semnarea unui nou angajament, în condiţiile în care în a doua divizie nu s-ar fi justificat nişte cheltuieli atât de mari. În aceste condiţii, "şepcile roşii" vor juca în Liga a 2-a pe Clujana, stadion de 2000 de locuri, pe care au evoluat ultima oară în sezonul 2009-2010, scrie și prosport.ro.

 

Când am fost la Comisia de Licenţiere la Bucureşti, toată lumea era mirată, cum de noi nu avem contract cu stadionul, iar alte 3 echipe din Liga 1 – ASA Târgu Mureş, Pandurii şi Craiova – aveau înţelegeri semnate cu Cluj Arena, că vor juca aici dacă se califică în cupele europene. Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat, dacă ar fi acceptat, la începutul sezonului sau din retur, să preia ei ticketing-ul, cum au făcut cu toate echipele care au jucat pe acest stadion", a declarat Vlad Munteanu, preşedintele clubului clujean.

 

1 octombrie 2011 a fost data în care s-a dat în folosinţă Cluj Arena, stadion în care s-au investit 45 de milioane de euro şi care are o capacitate de 30201 locuri

Comentarii Facebook