Miercuri 24 Aprilie

U Cluj crede că poate învinge Dinamo: ”În Cupă se poate întâmpla orice”

 

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Adrian Falub, crede că elevii lui pot bate Dinamo, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României.

 

Aportul suporterilor e fundamental. Cea mai mare avere a acestui club sunt ei. Clubul din asta trăieşte, iar dacă nu existau suporterii, clubul ăsta nu exista de mult. Noi am câştigat doar un trofeu în 100 de ani şi tot suntem iubiţi. Pentru noi sunt fundamentali. Meciul contează foarte mult pentru noi şi dacă am lăsa o impresie frumoasă ar fi extraordinar. E o performanţă ce am făcut până acum, întâlnim o echipă de tradiţie, ne va fi greu mâine, dar încercăm să-i eliminăm. Ei pornesc favoriţi, sunt superiori nouă ca şi ritm, dar ne dorim foarte mult să jucăm şi să o facem bine. E un meci de Cupă şi se poate întâmpla orice”, a declarat antrenorul echipei U Cluj, Adrian Falub, conform site-ului cjsport.ro.

 

Falub crede că meciul este important pentru jucătorii mai tineri. ”Sunt jucători care, acum şapte-opt luni, erau la juniori. Acest meci poate să fie cea mai importantă experienţă a lor şi ar trebui să fie o sărbătoare pentru ei, să se bucure de acest joc. Vor vedea şi ei ce înseamnă o echipă de primă ligă şi nu orice echipă. Sper ca acest meci să le dea motivaţie să ajungă să joace şi în Liga I cu Dinamo”, a mai spus Falub.

 

Mijlocaşul Gabriel Giurgiu a afirmat: "Chiar dacă Dinamo traversează o perioadă mai dificilă, au jucători de valoare care oricând pot să câştige meciul. Ne pregătim pentru acest meci şi cred că avem şi noi şansa noastră".

 

E foarte important că jucăm în faţa propriilor suporteri. E un sprijin pe care îl resimţim şi pe teren. Presiunea e pe cei de la Dinamo şi ar trebui să intrăm pe teren mai relaxaţi”, a adăugat mijlocaşul echipei U Cluj, George Florescu.

 

Meciul U Cluj - Dinamo se va disputa miercuri, de la 20:30, pe Cluj Arena, în optimile de finală ale Cupei României.

Comentarii Facebook