U Cluj ar putea fi salvată de un nou investitor. Cine este interesat de echipă



Deși a retrogradat, iar clubul se află în insolvență, problemele financiare ale lui ”U” Cluj ar putea fi istorie, existând deja investitori interesați de a prelua echipa.

Se pare că omul de afaceri Bogdan Buzăiau este printre favoriții pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni, deținut acum de Florian Walter, potrivit Digi 24.

Buzăianu a mai fost interesat de a investi la U Cluj în urmă cu doi ani de zile, atunci când Walter plecase cu mai mulți jucători la Ploiești, dar atunci tranzacția nu s-a mai realizat. Suma vehiculată pentru acea afacere a fost de 1,5 milioane de euro.

De asemenea, există și o ofertă surprinză din partea unui investitor clujean, Mihai Giurgiu, care spune că deja este în tratative cu familia Walter.

Dacă am depus niște bani într-un cont pentru a face tranzacția, înseamnă că pot. Nu merg la poker. Am făcut o analiză amplă, am ambiții foarte mari cu acest club.

Dacă se va investi la U Cluj ca și până acum nu se va ajunge nicărieri, pentru că toate cluburile au probleme. Este nevoie de altceva. Eu am discutat cu soția domnului Walter și nu vreau să fac publică oferta. Eu am depus banii într-un cont pentru a se face tranzacția și acum aștept un răspuns. Avocatul care m-a reprezentat în acest bussines este la București, astfel că săptămâna aceasta trebuie să primesc răspunsul dacă voi fi noul acționar”, a spus Giurgiu pentru Digi 24 Cluj.

Comentarii Facebook