U BT - Steaua / Meciul decisiv din semifinala campionatului se joacă la Cluj

 

U-Banca Transilvania a pierdut cele două meciuri jucate în deplasare, pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank București, iar meciul decisiv pentru calificarea în finală se va juca la Cluj-Napoca.

 

Meciul decisiv se va disputa miercuri, la Sala Polivalentă, ora disputării urmând să fie stabilită ulterior. 

 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a declarat că ”a fost un meci foarte disputat, dar pe care l-am început foarte-foarte prost! Nu am intrat deloc bine în meci, așa cum am făcut-o în celelalte trei întâlniri din serie, în care am arătat dorință... Astăzi nu am fost pregătiți să jucăm cu sută la sută din potențialul nostru, ne-au condus cu aproape 20 de puncte încă de la început. Ne-am schimbat atitudinea începând cu finalul sfertului secund și după pauză, am reușit să conducem în câteva rânduri, însă pe final Steaua a fost mai stăpână pe joc și nu am reușit să învingem. 

 

Este 2-2, parcă trăim un deja-vu cu seria de anul trecut cu Oradea. Știam că nu e gata după meciurile de la Cluj, nu am reușit să câștigăm niciun meci în deplasare, de altfel tot sezonul am avut probleme în deplasare, nu am putut închide seria la București. Urmează un meci decisiv, de care pe care, așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare și să ne susțină, noi vom da tot ce avem mai bun și sper că vom reuși să ne calificăm!”.

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Polivalentă, pentru a susține echipa și ajuta la calificarea în marea finală.

Comentarii Facebook