U BT Mobitelco a obținut victoria cu CSU Ploiesti, scorul e 2-1

 

”U” BT Mobitelco Cluj a reușit să obțină victoria cu CSU Ploiești în meciul al treilea al semifinalei, disputat joi seara, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Am avut un meci bun astazi, ne-am dorit cu totii sa castigam. Am jucat ca o echipa, nu am fost egoisti si, desi in sfertul trei ne-am pierdut, in sfertul al patrulea ne-am revenit si cu apararea am castigat meciul. Nu a contat evolutia mea, sunt multumit de evolutia echipei! Este pentru prima data in viata mea cand am vazut sala atat de plina!”, a spus Catalin Baciu, jucătorul U BT Mobitelco Cluj.

 

Antrenorul echipei, Dorin Pintea, a felicitat apărarea, care a ”făcut legea”. ”Asa cum ne asteptam, a fost un meci foarte viu disputat si cred ca in seara aceasta apararile au facut legea. Ma bucur foarte mult ca am gresit, probabil, un pic mai putin decat ei. Asta e baschetul, cu emotii pe final, asa este in zilele noastre pentru ca sunt echipe foarte echilibrate, toate meciurile vor fi asa pana la final. Ar fi bine sa consideram ca am pierdut acest meci, ca sa avem concentrarea necesara maine, sper sa fim decisi si sa ne adjudecam si acest al treilea pas, care este foarte, foarte mare. Am vorbit cu baietii, kinetoterapeutul se ocupa de ei, sper ca in noaptea asta sa doarma bine si maine sa fie odihniti si sa facem acest mare pas. Tin sa multumesc publicului care ne-a purtat spre victorie, sala face diferenta in momentele in care echipa e la egalitate cu cea adversa. Cred ca punctul acesta cu care am castigat l-a marcat sala!”, a spus Pintea.

 

Meciul 4 al semifinalei va avea loc vineri, 23 mai, cu incepere de la ora 20.00, în Sala Sporturilor "Horia Demian", scorul seriei fiind 2-1 pentru "U" BT Mobitelco.

Comentarii Facebook