U BT îi cheamă pe suporteri la baschet să susțină echipa în lupta cu Oradea

 

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania întâlnesc CSM CSU Oradea în semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Primul meci v avea lor marți, 2 mai, de la ora 19.00, iar al doilea joi, 4 mai. 

 

Pilotul italian de raliuri Giandomenico Basso va face angajarea la meciul din această seară dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea, partidă care va avea loc astăzi de la ora 19.00 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Antrenorul U Banca Transilvania Cluj, Mihai Silvășan, a declarat că ”Oradea este o echipă foarte bună, competitivă, este campioana României și cu siguranță vor veni la Cluj cu dorința de victorie și cu ambiția pe care au dobândit-o prin câștigarea titlului de sezonul trecut, nu vor ceda ușor. Noi ne dorim să câștigăm seria și să ne calificăm în finală, deoarece este unicul nostru obiectiv. Sunt convins să ca fi o serie echilibrată, disputată, în care cel mai bun va învinge. Nu avem probleme de lot, toată lumea este aptă și nerăbdătoare. Asteptăm fanii la sală în număr cât mai mare să ne susțină și să ne încurajeze”.

 

Clujul este în fierbere în aceste zile, fiind împânzit de mash-uri de mari dimensiuni cu imaginea echipei, iar în fața Sălii Sporturilor ”Horia Demian” va fi amenajat un fan-zone, în care toți suporterii, chiar și cei care nu mai prind bilete, pot susține echipa.

 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

 

Meciul va fi proiectat pe un ecran de mari dimensiuni în fața sălii, iar suporterii, mari sau mici, sunt așteptați de multe surprize!

 

Nici barurile sportive din oraș nu ratează evenimentul, mai multe locații anunțând deja că vor transmite meciul:

 

Marty Sports & Grill (Strada Republicii, nr. 109)

Warm Up (Aleea Stadionului)

The Gentlemen’s Club (Strada Observatorului, nr. 105 (vis-a-vis de Hotel Olimp)

Comentarii Facebook