U-BT Cluj a debutat cu succes la FIBA Europe Cup! Clujenii i-au învins pe turcii de la Istanbul BBSK




Campioana României la baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj, a disputat în această seară prima partidă din cadrul Grupei E a FIBA Europe Cup 2017-2018, în compania echipei turce Istanbul BBSK.

Clujenii au reușit să îi învingă pe adversari cu scorul 90-69 (30-16, 20-24, 17-13, 23-16), reușind să înceapă competiția cu o victorie, în ciuda faptului că turcii erau favoriți pentru a câștiga.

Antrenorul Mihai Silvășan a declarat, la finalul partidei, că în ciuda jucătorilor de top din echipa turcă, victoria clujenilor a fost ”a fost o demonstrație că nu câștigă tot timpul banii”.

Turcii erau favoriți prin prisma numelor pe care le au în echipă, au jucători de top în Europa, plătiți foarte bine, noi nu ne permitem așa ceva. Însă astăzi a fost o demonstrație că nu câștigă tot timpul banii, și noi avem jucători buni în echipă, care încearcă și muncesc să devină o echipă puternică, să avem mentalitate de învingători. Orice se întâmplă, oricât de proastă este ziua pe care o ai, trebuie să găsești soluții să învingi. I-am surprins puțin cu apărarea noastră zonă, le-am încetinit jocul și nu au găsit foarte multe soluții, iar pe statistică am fost superiori din toate punctele de vedere, la absolut toate capitolele. E foarte important că am început cu victorie, urmează trei meciuri în deplasare, o perioadă infernală, vom fi foarte mult plecați. Îi dedicăm victoria lui Mircea Cristescu, care trece prin momente dificile, îi suntem alături!”, a declarat antrenorul echipei U-BT, Mihai Silvășan.

Comentarii Facebook