U Banca Transilvania s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet

 

U Banca Transilvania a reușit un meci de senzație și s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet.

 

Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost plină până la refuz de spectatori, iar echipa și-a făcut datoria și a învins CSU Oradea cu scorul 84 - 78 (18-17, 26-17, 20-21, 20-23).

 

U Banca Transilvania va juca în finala Ligii Naționale cu Steaua CSM EximBank. Primele două meciuri se vor disputa la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în 18 și 20 mai. 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

Antrenorul U Banca Transilvania, Mihai Silvășan, i-a felicitat pe jucători. ”A fost o serie pe care noi am început-o bine, însă, din păcate, nu am rămas la fel de puternici din punct de vedere mental. Personal, știam că nu vor ceda, sunt campionii en-titre și au orgoliul lor, au continuat lupta. La Oradea, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul de intensitate necesar, aici a fost cheia... Cu totul altă abrodare și metalitate am avut în această seară, băieții au luptat extraordinar, au făcut-o și pentru Aleks Rasic, care a fost alături de noi pe bancă și am demonstrat că suntem o adevărată echipă, că putem trece peste probleme și să evoluăm la un nivel înalt. Le-am spus băieților după meci că încă nu am realizat nimic, nu ne mulțumim cu atât, vrem să nu repetăm greșelile din seria cu Oradea... Îi felicit pe băieți, și-au făcut treaba cu toții, am zis și după meciurile cu Oradea, Vlad Moldoveanu ne ajută foarte mult, chiar dacă pe statistică nu se văd toate lucrurile, el este un jucător inteligent, care afecteaza jocul nostru în mod pozitiv. Îi felicit pe toți, au ieșit toți în evidență când a fost cazul, banca de rezerve ne-a ajutat și susținut tot timpul, îi felicit și le mulțumesc tuturor. Urmează meciurile cu Steaua, nimic nu ne mulțumește decât victoriile!”, a spus Silvășan.

 

Foto: U-bt.ro

Comentarii Facebook