U Banca Transilvania s-a calificat în finala Cupei României. Urmează un meci de foc

 

U-Banca Transilvania a câștigat meciul cu BC SCM Timișoara și s-a calificat în finala Cupei României pentru a treia oară consecutiv.

 

Clujenii au câștigat meciul cu Timișoara după un joc echilibrat, scor 77-75 (14-15, 22-21, 20-21, 21-18).

 

Finala Cupei României va fi jucată cu CSM CSU Oradea, care i-a bătut pe cei de la CSM Steaua Eximbank, scor 71-65 (18-18, 19-20, 15-14, 19-13).

 

Finala dintre U-BT Cluj şi CSM CSU Oradea va avea loc marţi, 13 februarie, de la ora 19,00, în Sepsi Arena.

 

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat Aleksandar Rasic. ”Aș dori în primul rând să felicit echipa Timișoarei, au jucat foarte bine, chiar dacă au problemele lor în cadrul clubului, băieții au arătat caracter, le doresc mult succes. Noi, pe de altă parte, nu am evoluat prea bine, nu a fost jocul pe care ni l-am dorit, însă avem câteva ore la dispoziție pentru a repara aceste lucruri și să încercăm să venim concentrați mai bine pe ce avem de făcut în meciul de mâine pentru a câștiga. Eu încă nu sunt sută la sută refăcut, dar e normal, după cea mai dificilă dintre accidentările pe care un sportiv le poate avea. Nouă luni nu am alergat, nu am jucat baschet deloc, dar aici toată lumea are răbdare cu mine, antrenorii, staff-ul medical, își fac treaba zilnic încercând să mă facă să mă simt cât mai bine. Zi de zi, mă simt tot mai bine, acum sunt OK, sper să continuu tot așa, să revin treptat la forma maximă”, a spus acesta, conform U-BT.ro

 

Antrenorul clujenilor este încântat de reușită: ”Vreau la rândul meu să îmi exprim gândurile pentru echipa din Timișoara, vreau să îi felicit pentru felul în care au luptat, a fost greu pentru ei după meciul de ieri, însă le-am spus băieților să nu ne bazăm pe asta, ei vor veni aici să lupte și așa au și făcut. Pe de altă parte, mă bucur că am reușit să câștigăm, chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun din multe puncte de vedere. Victoria e victorie, am realizat ceea ce ne-am dorit, adică să jucăm mâine cu trofeul pe masă și asta se va întâmpla. Mâine va fi un meci de care pe care, Oradea are o echipă foarte bună, au mulți jucători talentați, care pot face diferența. La fel suntem și noi, ne dorim foarte mult victoria, sunt convins că și ei și-o doresc, va fi o luptă pe cinste! Când joci cu trofeul pe masă, nu te mai gândești la nimic, te gândești să dai totul posesie de posesie, asta este mentalitatea pe care eu o doresc de la jucătorii mei!”, a spus Mihai Silvășan.

 

Foto: U-Bt / Facebook

Comentarii Facebook