Miercuri 24 Aprilie

U Banca Transilvania a ratat finala campionatului național de baschet

 

U-Banca Transilvania a pierdut meciul cinci al duelului cu Steaua CSM EximBank București, din semifinala campionatului național de baschet, ratând astfel finala. 

 

În tribune au fost 5.000 de suporteri, care au susținut frenetic echipa gazdă, dar oaspeții s-au impus. Clujenii au pierdut ultimele trei meciuri, lucru greu de acceptat de către suporteri.

 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a declarat că ”a fost un meci decis pe o recuperare ofensivă și un șut de trei puncte necontestat, bineînțeles că se putea decide și în favoarea noastră. Acesta e sportul, acesta e rezultatul final, nu pot decât să îi felicit pe steliști și să le urez baftă mai departe. Din păcate, visul nostru de a deveni campioni a doua oară a fost spulberat în această seară, îmi cer scuze că nu am reușit să repetăm performanța de anul trecut. A fost un an greu, plin de încercări, însă acesta e sportul... Trebuie să ne liniștim și să jucăm finala mică, să fim profesioniști și să câștigăm medaliile de bronz și pe urmă vom vedea ce va fi”.

Comentarii Facebook