U-Banca Transilvania a făcut un antrenament la Mons Arena, înaintea meciului de marți cu Belfius

 

U-Banca Transilvania a efectuat luni seară o ședință de antrenament la Mons Arena, în Belgia, acolo unde marți, cu începere de la ora 21.30 (ora României), va avea loc întâlnirea cu Belfius Mons-Hainaut.

 

Meciul face parte din etapa a 2-a a Grupei L din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup. Ambele echipe au debutat în această fază a competiției cu înfrângere, belgienii în deplasare cu Keravnos Nicosia și U-Banca Transilvania pe teren propriu, cu Donar Groningen.

 

Nu a făcut deplasarea în Belgia Rolland Torok, aflat în convalescență după operația de hernie inghinală, dar nici Aleksandar Rasic, încă nerefăcut. În schimb, în lot este inclus noul venit, slovenul Miha Lapornik.

 

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania, a declarat: ”Suntem deciși să plecăm din Belgia cu victoria de partea noastră, vrem să reparăm greșeala făcută pe teren propriu în debutul acestei faze, cu Groningen. Pentru noi, obiectivul rămâne același, calificarea din această grupă, iar pentru a ne putea atinge acest deziderat avem nevoie ca de aer de o victorie cu Mons. Belgienii sunt un adversar incomod, trebuie să fim foarte atenți, să executăm precis tot ce ne-am propus și sunt convins că putem să învingem!”.

 

Partida Belfius Mons-Hainaut - U-Banca Transilvania se dispută marți, 9 ianuarie, cu începere de la ora 21.30 (ora României), fiind transmis în direct pe internet, pe canalul de Youtube al FIBA (CLICK AICI).

Comentarii Facebook