Miercuri 24 Aprilie

”Trofeul BeSport” - Streetball 21 - 23 septembrie

 

Clujenii sunt invitaţi să ia parte, în perioada 21-23 septembrie, la prima ediție a competiţiei ”Trofeul BeSport” de streetball, organizat de BeSport şi găzduit de Fabrica de Sport de pe strada Tudor Vladimirescu - continuarea străzii Tăietura Turcului spre Baciu. 

 

Evenimentul se adresează sportivilor amatori şi profesionişti, fără limită de vărstă, care doresc să practice baschetul într-un cadru organizat. Scopul principal al evenimentului este promovarea sportului, cu predilecţie a baschetului, în societate şi, mai ales, în rândul adolescenţilor. 

 

Ţinând cont de faptul că oraşul Cluj are o tradiţie de peste 50 de ani în baschet, ne dorim ca acest eveniment să devină, în timp, o competiţie anuală şi importantă în agenda sportivă clujeană. Pentru această primă ediţie ne aşteptăm la peste 200 de participanţi la cele 4 categorii ale turneului”, au declarat Claudiu Trinca si Mihai Vidican organizatorii ”Trofeului BeSport”.

 

Înscrierile în competiţie se pot face între 12-20 septembrie la Sala Sporturilor (între orele 17-20) si Fabrica de Sport (între orele 12-20), în limita a 18 echipe pe competiţie . Acestea vor fi împărţite pe şase competiţii: sub 14 ani (o competiţie - mixt), 14-17 ani (două competiţii, fete şi băieţi), 17-35 ani (două competiţii, fete şi băieţi), peste 35 ani (o competiţie – mixt). Pe lângă competiţia propriu-zisă, participanţii se pot înscrie la diferite concursuri conexe: aruncări de trei puncte şi concurs de slam-dunk.

 

Echipele vor avea 3 jucători, plus unul de rezervă, fiind acceptaţi si jucătorii legitimaţi (jucător cu drept de joc în competiţiile naţionale de baschet). Regulile de joc vor fi cele din competiţiile internaţionale de streetball, iar arbitrii fac parte din brigada oficială a Federaţiei Române de Baschet. 

 

Taxa de participare pentru o echipă formată din trei persoane + o rezervă este de 30 RON la competiţiile sub 18 ani si 40 RON la competiţiile peste 18 ani, 6 RON pentru concursul de 3  pct si GRATUIT pentru concursul de slam-dunk.

 

În seara de 22 septembrie, după încheierea competiţiilor din acea zi, va avea loc un party pentru toti cei prezenti. 

 

Premiile competiţiei sunt consistente si sunt formate din servicii si produse oferite  de sponsori si parteneri.

Comentarii Facebook