Tricourile in editie limitata purtate de jucatorii U Cluj in meciul contra Kuban, scoase la licitatie! Ce spune Niculescu VIDEO


Tricourile in editie limitata, purtate de jucatorii U Cluj in meciul contra Kuban, vor fi scoase la licitatie in cadrul poiectului fondul "U pentru Cluj".

Licitatia de cumparare a celor 11 tricouri purtate de jucatorii U Cluj, plus cel al lui Cristi Pojar, fosta glorie a U Cluj din ani '90, va incepe de 500 de lei pentru fiecare obiect vestimentar.


"Fondul "U pentru Cluj" va fi dezvoltat printr-o serie de activitati de atragere de resurse, respectiv de acordare de finantari si burse. Modalitatile luate in calcul pentru construirea fondului vizeaza, printre altele, actiuni de marketing comunitar, cum ar fi: directionarea de procente din vanzarile de bilete, vanzarea de produse personalizate, dar si sisteme speciale de licitatie. Primele produse create in acest sens sunt tricourile care au fost prezentate ieri (n.red. marti, 11 octombrie) de jucatorii U Cluj la meciul inaugural. Realizate in serie unica, acestea sunt o replica dupa tricourile originale purtate de echipa U Cluj in 1920. Acestea vor fi licitate online pe platforma www.upentrucluj.ro, incepand de astazi, pana luni, 31 octombrie 2011. Pretul de pornire al fiecarui tricou este de 500 de lei", precizeaza reprezentantii Fundatiei Comunitate Cluj.

"FC Universitatea Cluj vine mai aproape de orasul sau printr-un model de implicare in comunitate care la noi lipseste. Ne pasa de generatiile tinere de sportivi si de veteranii care au nevoie de sprijinul nostru, motiv pentru care - pentru 2011-2012 - am decis sa investim in aceste doua directii. Si incurajam si alte grupuri sa ni se alature", a declarat Calin Hintea, presedinte FC Universitatea Cluj.

 

Licitatia va fi una electronica si va fi deschisa pana in 31 octombrie. Banii adunati vor fi folositi pentru ajutorarea copiilor si a varstnicilor prin intermediul Fundatiei pentru Comunitate Cluj, partenerul U Cluj in acest proiect.

 

Vezi si...

Cristi Pojar, Niculescu, Bostina si Sisi au primit tricouri "vintage", identice cu cele purtate de U Cluj in 1920 VIDEO

Comentarii Facebook