Trică e mulțumit de jucătorii săi, chiar dacă nu a reușit să o învingă pe ”U”: Data viitoare ar trebui să jucăm în 10 oameni


Eugen Trică și-a lăudat elevii după remiza obținută cu Universitatea Cluj în prima manșă a duelului din semifinalele Cupei României.

Tehnicianul CFR-ului spune despre jucătorii săi că au dat dovadă de determinare în partida de miercuri seară, spre deosebire de meciul cu Pandurii, unde au fost învinși cu 4-0.

"La meciul urmator ar trebui sa jucam direct in 10 oameni. Dar ati vazut ca baietii se descurca. Data trecuta i-am criticat, dar acum mi-au demonstrat ca m-am inselat. Au dovedit atitudine, determinare... Am niste luptatori, niste gladiatori. Cu putina sansa puteam sa castigam acest meci", a spus Trică la Dolce Sport.

Antrenorul a vor bit și despre meciul din următoarea etapă, în fața Stelei, precizând că nu ar fi o surpriză dacă ar învinge.

"Nu e un deloc un meci special. Voi pregati meciul la victorie. N-ar fi o surpriza daca am bate in Ghencea", a mai zis Trică.

Comentarii Facebook