Transfer de zile mari la Olimpia Cluj! Portarul campioanei Austriei a ajuns la formația clujeană FOTO



Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca a reușit să obțină, vineri, transferul Roxanei Oprea , portarul echipei St. Pölten, camipoana Austriei, dar și unul dintre cei doi portari din lotul echipei naționale de fotbal feminin a României.

Formația clujeană își pregătește lotul de 18 jucătoare cu care vor participa în noul sezon de Champions League.


Roxana Oprea a declarat că a ales să vină la Olimpia Cluj pentru că este o echipă bună, tânără și pentru că deja se cunoaște cu majoritate jucătoarelor care sunt colege și la Echipa Națională.

Am ales Olimpia pentru că este o echipă bună, echipă tânără, cu majoritatea suntem colege la națională dar și prietene. Sper să pot ajuta în Champions League dar și în campionat”, a declarat Roxana Oprea.

Ea deja s-a familiarizat cu condițiile de la Cluj despre care spune: „Condițiile sunt surprinzătoare ! Chiar sunt condiții foarte bune, sală de TRX, sala de forță, terenul de joc si de antrenament bun, sunt plăcut surprinsă ....”.

Despre meciurile din Champions League, Roxana este încrezătoare într-o victorie. „Dacă am să mă pregătesc bine cred că putem opta pentru o calificare”, a afirmat Oprea.

Președintele executiv al clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, a declarat că Roxana Oprea este portarul pe care și-l dorea echipa.

Roxana Oprea este transferul de care aveam nevoie pentru Champions League, dar si pentru campionat. Am avut discuții și cu alți portari, însă mă bucur din tot sufletul că Roxana Oprea a ajuns la noi. Mă bucur pentru că îi cunosc valoarea și știu că este un portar de înaltă clasă. În același timp știu că Roxana vine dintr-o familie de sportive, Olivia, sora ei, a mai jucat pentru Olimpia Cluj și pot spune că ne-am îndrăgostit cu toții de modul ei și felul ei de a fi. Așa că nu o avem pe Olivia dar o avem pe Roxana, sper să ne ajute pe viitor la Champions League și să se simtă bine la Cluj.
La St. Pölten joacă și Fany Vago care a fost la Olimpia Cluj, este o echipă de clasă, este un atu pentru că știu că este pregătită însă marele ei atu este că a venit la Olimpia. Spun acest lucru pentru că Echipa Națională va avea nevoie în toamnă și de Andreea Părăluță dar și de Roxana Oprea”, a declarat Alin Cioban.

Roxana Oprea va purta la Olimpia Cluj-Napoca tricoul cu numărul 31, același număr pe care l-a purtat și la formația austriacă.

Comentarii Facebook