Toni Doboş a recunoscut că a luat MITĂ de la Becali în DOSARUL VALIZA

 

Fostul președinte al U Cluj, Toni Doboş, și-a recunoscut vina în Dosarul Valiza și a semnat un acord cu procurorii DNA. El a admis că a primit 1,7 milioane de euro de la Becali ca să nu piardă cu CFR Cluj.

 

Doboş a recunoscut că în perioada 4-7 mai 2008, ”în calitate de manager general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, l-a ajutat pe inculpatul Becali George prin transmiterea ofertei acestuia, de a remite suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de fotbal din cadrul clubului Universitatea Cluj, în scopul îndeplinirii îndatoririlor de serviciu.

 

Acestea constau în apărarea corectă a șanselor de joc și realizarea obiectivelor de instruire și performanță stabilite de club, pentru obținerea unei victorii în meciul cu echipa C.F.R. 1907 Cluj, din data 07.05.2008. În prezenţa apărătorului ales, inculpatul Doboș Anton a declarat expres că recunoaște comiterea faptelor reţinute în sarcina sa, că acceptă încadrarea juridică pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală, că este de acord cu felul şi cuantumul pedepsei stabilite, precum şi cu forma de executare a acesteia, respectiv: 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 4 ani şi 6 luni”, anunță DNA

 

Dosarul lui Doboş a fost disjuns din cel cunoscut ca ”Valiza”, după ce fostul fotbalist a suferit un accident de mașină și a fost spitalizat. 

 

În 4 iunie 2013, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

STENOGRAME - Valiza de la Cluj! Gigi Becali a vorbit cu Dorin Goga si Toni Dobos despre suma de 1,7 milioane de euro

Comentarii Facebook