Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a câștiga un Grand Slam, anul acesta



Fostul tenismen Ion Țiriac a declarat, marți, că Simona Halep trebuie să pună la punct multe lucruri dacă vrea să câștige un titlu de Grand Slam.

"Simona a câștigat Madridul și a câștigat și altele. Și ar putea să câștige mult, mult mai mult. Din păcate nu a câștigat încă ceea ce trebuia să câștige (n.r. — un turneu de Grand Slam). Să sperăm că poate să câștige și trebuie să câștige. Dar pentru asta trebuie să pună la punct o mulțime de lucruri de microscop. Simona a câștigat acum o finală bătută, ca să spun așa, iar după a venit și mi-a dat "Bună seara". Eu i-am spus bravo că a câștigat, dar și că trebuia să câștige în două seturi fără probleme cu o jucătoare care e bună, dar se mișcă greu", a spus Țiriac, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă Halep, numărul 4 WTA, poate câștiga un turneu de Grand Slam anul acesta, Țiriac a răspuns: "Habar nu am. Am văzut-o acolo (n.r. — la Madrid), primul tur a fost bun, al doilea slab, al treilea și mai slab, al patrulea foarte bun... deci contează. Însă are toate posibilitățile din lume".

Comentarii Facebook