Tentativă de record mondial la Maratonul Clujului

 

O echipă de alergători reprezentând Asociația Blythswood România vrea să doboare un record mondial la Maratonul Clujului.

 

Echipa Blythswood este formată din 22 de alergători care vor participa la diferite curse în cadrul Maratonului Internațional Wizz-Air Cluj în data de 9 Aprilie. ”Avem membri din Marea Britanie, România, Statele Unite ale Americii și Rusia care vor alerga 42km, 21km, 10km, 5km și Cursa Copiilor cu scopul de a strânge fonduri pentru munca asociației Blythswood România, o organizație locală care lucrează cu familii vulnerabile și persoane din județul Cluj pentru a le transforma viața în bine. Unul dintre benficiarii noștri, Alin Nedelcu, va alerga primul lui semimaraton. Deja, alergătorii au strâns peste 20.000 RON care vor merge către munca depusă de Blythswood.  

 

În plus, Marc Jenner din Marea Britanie, va încerca să stabilească un GUINNESS WORLD RECORD prin alergarea celui mai rapid semimaraton având în spate un ghiozdan de 43.35kg, înainte de a încerca să stabilească un alt record la Maratonul din Londra pentru cel mai rapid maraton alergat cu 43.35kg ca și greutate în plus. Această cursă va fi pentru Blythswood România”, precizează liderii echipei.

Comentarii Facebook