Surpriză în lumea fotbalului. Zinedine Zidane este noul antrenor al lui Real Madrid



Fostul jucător francez Zinedine Zidane a fost pus în funcția de antrenor principal al echipei Real Madrid, în locul lui Rafael Benitez, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe din prima parte a sezonului.

"Zidane este, începând din acest moment, noul antrenor al lui Real Madrid, iar pentru mine este o mândrie", a anunțat președintele clubului din capitala Spaniei, Florentino Perez, în cursul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Aceasta este prima experiență a lui Zidane ca antrenor principal al unui club de elită, el pregătind până acum echipa secundă a lui Real, Castilla, aflată în liga a treia spaniolă.

"Vreau, înainte de toate, să mulțumesc clubului pentru că mi-a oferit oportunitatea de a antrena această echipă. Avem cea mai bună echipă din lume, cei mai buni suporteri din lume", a spus Zidane, într-o scurtă declarație de presă după numirea sa la cârma grupării madrilene.

"Este o zi foarte importantă pentru mine și, cu siguranță, ca orice alt antrenor, am ceva emoții, mai mult decât atunci când am semnat ca jucător, însă este normal", a adăugat "Zizou".

Comentarii Facebook