Suporterii U Cluj protestează față de FRF: Îngrădesc accesul la meciul Ungaria - România, de la Budapesta

 

Suporterii U Cluj își exprimă nemulțumirea față de modul în care FRF a alocat bilete fanilor pentru meciul Ungaria - România, de la Budapesta, din septembrie 2015.

 

Suporterii Universităţii Cluj, reuniţi în Peluza Şepcile Roşii, iau atitudine faţă de modul în care Federaţia Română de Fotbal a decis să faciliteze accesul la biletele pentru meciul echipei naţionale a României de la Budapesta din data de 4 septembrie 2015.

 

În ciuda faptului că este un meci de interes naţional, suporterii români având acces la un număr redus de 1.100 bilete, FRF a decis să aplice un tratament preferenţial destinat propriilor sponsori şi clienţilor acestora, şi anume Bancpost şi Bergenbier (vezi http://unitisubtricolor.ro/…/frf-si-bancpost-practici-nedr…/). Prin această măsură, forul anterior menţionat, îşi confirmă încă o dată intenţiile de comercializare a fenomenului fotbalistic în detrimentul interesului naţional.

 

Varianta distribuirii on-line a biletelor pentru suporterii care doresc să însoţească echipa naţională pentru meciurile disputate în deplasare, nu se dovedeşte a fi una deloc optimă. Ce garanţii poate oferi FRF, că această soluţie nu conduce la perpetuarea bişniţei sau că biletele nu vor fi achiziţionate prin diverse metode de suporterii echipei adverse?”, se arată într-un comunicat al Peluzei Șepcile Roșii.

 

Suporterii consideră că ”prin acest mod FRF urmăreşte, pe de-o parte să creeze confuzie şi nesiguranţă între suporterii din peluzele din România, iar pe de altă parte să le îngrădească accesul la meciul de la Budapesta, dorind mai degrabă să deplaseze o “masă controlată”.

 

Pe această cale cerem FRF o întâlnire între suporteri şi reprezentanţii federali din departamentele de Comunicare, Marketing şi Ticketing, precum şi cu reprezentantul FRF desemnat să asigure relaţia cu suporterii.

 

Atât timp cât forul federativ nu va da dovadă de transparenţă şi echitate în demersurile întreprinse pentru gestionarea constructivă a fenomenului fotbalistic din România, implicit şi în relaţia cu suporterii, reacţiile vehemente de contestare a acestei instituţii nu vor dispărea”.

Comentarii Facebook