Suma URIAȘĂ cerută de Neymar pentru a-și prelungi contractul cu FC Barcelona


Brazilianul Neymar cere un salariu de cinci ori mai mare decât cel pe care îl are acum pentru a-și prelungi contractul cu spaniolii de la FC Barcelona.


La sosirea sa la Barca, Neymar a încasat o primă de transfer de 8,5 milioane euro, conform dezvăluirilor făcute recent de Football Leaks, semnând totodată un contract pe cinci ani, care îi garanta un salariu de 9,18 milioane euro pe sezon, pentru un total de 45,9 milioane euro până în 2018. Acordul prevede, însă, bonusuri de performanță, care îi pot aduce brazilianului mai mulți bani decât prevedea contractul inițial, conform Agerpres.

Potrvit cotidianului AS, pentru a-și prelungi înțelegerea cu echipa, fotbalistul cere un salariu de cinci ori mai mare, în valoare de 45 milioane euro brut.

Pretențiile financiare ar putea cauza probleme pentru Barca, consideră ziarul spaniol, în condițiile în care oficialii acestei grupări negociază prelungirea contractelor celorlalte două vedete din lot: argentinianul Lionel Messi și uruguayanul Luis Suarez, ambii cu pretenții salariale ridicate.

Comentarii Facebook